În acest an, proiectul ”Handbalul în școlile de la sate” promovează imaginea a două campioane mondiale la juniori.

Este vorba despre vasluiencele Lorena Ostase și Sonia Vasiliu. Cele două tinere handbaliste apar pe banner-ul turneului și sunt date ca exemple pentru elevii participanți.

”Handbalul la Vaslui este un sport de tradiție și avem cu ce ne mândri. Lorena și Sonia sunt cele mai proaspete exemple despre ceea ce înseamnă handbalul de performanță. Ele pot fi un model pentru tinerele generații”, a declarat Liviu Gugleș, inițiatorul turneului.

”Handbalul în școlile de la sate” a ajuns la a treia etapă zonală, cea de la Bârlad, unde șapte echipe de băieți și opt de fete au luptat pentru câștigarea turneului.

”Competiția a reunit un număr mare de participanți, 67 băieți și 78 fete, iar pentru etapa etapa finală din 8-9 decembrie, are se va desfășura la Vaslui, au fost selecționați de către profesorii de la LPS Vaslui, 20 băieți și 18 fete. Mulțumim pentru colaborare conducerii Școlii Gimnaziale ”George Tutoveanu” și conducerii Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” din Bârlad”, a precizat Liviu Gugleș.

Următoarea etapă se va desfășura la Vaslui, în perioada 17-18 noiembrie.

Competiția este organizată de Asociația Județeană de Handbal, cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană de Sport și Tineret.

Articolul precedentVasluian acuzat de jaf armat în Spania, prins la intrarea în România
Articolul următorFiscul vasluian nu este interesat de nunți