Începând cu data de  astăzi, 18 mai, activitatea de lucru cu publicul se efectuează zilnic de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Cererile de pașapoarte simple electronice/temporare se depun, exclusiv, în baza programărilor online efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

În ceea ce privește ridicarea pașapoartelor, accesul în locație se face pe baza tichetului eliberat cu ocazia depunerii cererii și a documentului de identitate, în original, și/sau după caz a certificatului de naștere a minorului, iar în cazul imposibilității prezentării tichetului, accesul în locație este permis în baza documentului de identitate numai după efectuarea unor verificări preliminarii din care să rezulte dreptul legal de ridicare a pașaportului.

Se recomandă livrarea pașaportului prin curier.

Activitatea de lucru a punctului mobil din Municipiul Bârlad rămâne suspendată.

Articolul precedentAcoperiții care s-au învelit cu banii statului. Cine conduce SRL-urile Serviciilor. Autoritățile au încept să verifice licitațiile la minut din Sănătate
Articolul următorPolițiștii au reținut 34 de permise de conducere în weekend și au aplicat sancțiuni de peste 200.000 de lei