Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, cu cetățenie română și R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autoritățile din Italia.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în țară, conducând un microbuz marca Mercedes, Veaceslav T., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 48 de ani.

La control, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, de către autorităţile din Italia, la data de 28.11.2016, deoarece acesta a săvârşit infracţiuni contra proprietății pe teritoriul Italiei, fiind pasibil de o condamnare cu pedeapsă privativă de libertate.

Veaceslav T. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Articolul precedentLocalitățile din județul Vaslui fără curent electric în perioada 14 – 19 noiembrie
Articolul următorȘase luni de închisoare pentru un bârlădean care ar fi păcălit o persoană din Blaj cu mașină din Germania