Detalii greu de imaginat au ieșit la iveală după ce o minoră în vârstă de 12 ani, a fost găsită rătăcind pe raza localității Băcani în noaptea de 4 spre 5 ianuarie a acestui an, de polițiștii din comună. Copila le-a povestit oamenilor legii că ar fi fost violată de iubitul mamei și că din acest motiv a fugit de acasă, din comuna Bogdănești, județul Vaslui.

Polițiștii au intrat pe fir și în urma cercetărilor au stabilit că în noaptea de 4 ianuarie, un bărbat de 27 de ani – concubinul unei femei în vârstă de 37 de ani, a intrat într-o cameră unde se aflau două fiice minore ale acesteia și a încercat s-o agreseze sexual pe cea de 12 ani. Fata s-a împotrivit și după ce a scăpat a fugit din locuință, cu intenția de a merge la o soră în comuna Băcani, unde a fost găsită de polițiști în toiul nopții.

Ulterior, copila a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală care a infirmat orice contact sexual și că în zona intimă nu există leziuni traumatice specifice unei agresiuni sexuale. S-a confirmat astfel că agresorul nu a reușit să-i facă rău, cel mai probabil și din cauză că acesta era în stare de ebrietate, după cum povestește fetița de 12 ani.

Pe timpul cercetărilor efectuate de anchetatori a reieșit faptul că agresorul, cu care mama fetei de 12 ani este într-o relație de concubinaj, a avut o relație cu o soră de-a ei în urma cu trei ani, pe când aceasta avea doar 13 ani. Practic, mama fetei i-a „furat” acesteia iubitul, care pe 4 ianuarie a vrut să o violeze și pe fiica ei cea mică.

Mama fetelor este însăcinată acum în cinci luni cu actualul agresor al fiicei de 12 ani și fost iubit al celei de 16 ani.

Cele două fete au fost preluate de Protecția Copilului și securizate la CPRUCANE Bârlad.

În cauză se fac cercetări pentru infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală.

infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi agresiune sexuală,

Citeste mai mult: adev.ro/q45924

Articolul precedentMercedes furat din Italia, oprit la frontiera cu Republica Moldova
Articolul următorAccident rutier în apropiere de Bârlad, în localitatea Sârbi – FOTO