Un autoturism marca Mercedes, dat în consemn de autoritățile italiene ca fiind furat, a fost depistat de polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere Albița. Autovehiculul se afla pe o platformă, iar la volanul acesteia se afla un cetățean moldovean, în vârstă de 30 de ani, care susține că l-a cumpărat și că nu știa că este obiectul unei infracțiuni.

Bărbatul s-a prezentat în Vama Albița, ieri seară, în jurul orei 20:30, transportând pe o platformă un autoturism marca Mercedes A160, an de fabricație 2019, neavând aplicate plăcuțe de înmatriculare. Polițiștii de frontieră au verificat în baza de date și au descoperit că mașina era semnalată ca fiind furată din data de 26 septembrie 2019, când autoritățile italiene au emis o alertă în acest sens.

Cetățeanul moldovean a declarat polițiștilor că el a cumpărat autoturismul de pe teritoriul Italiei contra sumei de 11.400 de euro și că nu știa despre faptul că a fost furat.

În cauză, poliţiştii de frontieră au deschis un dosar pentru infracțiunea de furt, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 12.800 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentIncendiu la Podul Pescăriei: cabina unei macarale aflate pe un trailer a luat foc – FOTO
Articolul următorCAZ REVOLTĂTOR în județul Vaslui: fostul iubit al fiicei, devenit concubinul mamei, a agresat sexual fiica mai mică!