Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu rutier, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

În data de  28 august a.c, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control,  cetăţeanul din R. Moldova D.V., în vârstă de 24 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz şi remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au constatat că  D.V.  nu deţine  permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentPersonalitatea mareşalului Constantin Prezan, evocată în cadrul unei conferinţe organizate de Muzeul Judeţean
Articolul următorUn copil de 4 ani, accidentat mortal la Murgeni – VIDEO