Un copil în vârstă de 4 ani a sfârșit tragic marți seara, după ce a încercat să traverseze strada, prin loc nepermis, în localitatea vasluiană Murgeni. Micuțul nu era supravegheat de vreun adult.

Momentul în care a făcut pasul greșit și a pășit pe carosabil, ieșind din dreptul unei mașini parcate, copilul de doar 4 anișori a fost surprins și lovit frontal de un autovehicul condus de un om de afaceri din Murgeni, în vârstă de 35 de ani, care circula regulamentar.

Martorii adunați la locul accidentului au acuzat echipajele de intervenție că au venit prea târziu.

Echipajul medical deplasat la fața locului a încercat să-i acorde celui mic primul ajutor, însă în cele din urmă, medicii au declarat decesul.

Accidentul s-a petrecut marți seara, în jurul orei 20:00.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Punct de vedere al IPJ Vaslui

„În referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un accident care a avut loc pe raza oraşului Murgeni, în seara de 27.08.2019,  în care a fost implicat un minor în vârstă de 4 ani, facem următoarele precizări:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări cu privire la intervenția polițiștilor în cazul acestui accident rutier, la finalizarea acestora urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Verificările sunt desfășurate de ofițeri din cadrul Compartimentului de Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.”

Articolul precedentCetăţean moldovean depistat la frontieră conducând un ansamblu rutier, deşi nu avea acest drept
Articolul următorCSM Vaslui a câștigat Supercupa județului!