Grație PNDL 2, Consiliul Județean (CJ) Vaslui are la finanțare 17 proiecte, care totalizează suma de 180 milioane de lei.

Toate sunt în faza de derulare a lucrărilor, din care 13 proiecte vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, trei proiecte privesc reabilitarea unor poduri, iar printr-un proiect se finanțează construcția unui imobil la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ”Sfânta Ecaterina” din Huși.

Mai sunt două proiecte în faza de emitere a ordinului de începere a lucrărilor. Este vorba despre două poduri situate pe drumurile județene 248 A, respectiv 241 C.

”Celelalte proiecte se află în diferite stadii de execuție. La această dată, mai avem două proiecte cu un grad ridicat de realizare. Restul proiectelor sunt în faza de predare și demarare a lucrărilor. La unitatea de educație de la Huși se lucrează la demolarea unei clădiri, pentru ca în locul acesteia să fie construită alta. În afara celor două poduri, am emis ordine de începere pentru toate proiectele finanțate prin PNDL 2”, a precizat Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ Vaslui.

Până în prezent a fost recepționat proiectul pe infrastructură de pe DJ 244 M Roșiești – Idrici cu o lungime de 2,5 kilometri și urmează să fie recepționat și tronsonul de drum DJ 244 L Bunești Averești cu o lungime de 2,5 kilometri. De asemenea, s-a recepționat proiectul privind reabilitarea podului de la Sărățeni.

Articolul precedentVasluian ajuns în arest, după ce a amenințat agenții de pază de la un club cu o drujbă
Articolul următor20 de hectare de teren, pregătite pentru împădurire la Vaslui