În ultimele 12 ore, ISU Vaslui a intervenit pentru a sprijini comunitățile afectate de fenomenele meteorologice. Efectivele ISU Vaslui au intervenit pentru degajarea unui arbore  și a numeroase elemente de construcție de la nivelul unor imobile.

Pe timpul nopții, la ora 02:57, pompierii bârlădeni au intervenit pentru degajarea unor bucăți de tablă de pe acoperișul blocului A1 situat pe strada Comuna din Paris.

La ora 08:50, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale, șase subofițeri și un ofițer, pentru degajarea unui arbore înalt de aproximativ opt metri, în curtea Spitalului de Boli Infecțioase Bârlad. Copacul aflat în instabilitate punea în pericol o țeavă de alimentare cu gaze naturale.

Începând cu ora 09:06, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu șapte subofițeri și două autospeciale pentru degajarea a șase plăci de tablă și azbest care stăteau sa cadă de pe acoperișul blocului M5 din str. Republicii.

Începând cu ora 10:50, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad au intervenit în localitate pentru degajarea a peste 20 mp plăci din tablă care puteau cădea de pe acoperișul blocului C3 situat pe strada Dragoș Vodă.

Începând cu ora 12:51, Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu șase subofițeri și două autospeciale pentru degajarea unor colinde tablă de pe blocul G8, din strada Primăverii, plăci carea puneau în pericol traficul pietonal.

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, în conformitate cu situația prezentată de către distribuitorul de  electricitate, începând cu ora 14: 00 în județul Vaslui nu mai sunt consumatori finali nealimentați cu energie electrică.

Articolul precedentUn nou caz pozitiv de Pestă Porcină Africană la mistreţ în zona Cârja
Articolul următorFemeie în vârstă de 72 de ani, căzută pe stradă, transportată la spitalul din Bârlad