O femeie din Bârlad, în vârstă de 72 de ani, a ajuns la spitalul din localitate în această dimineață după ce i s-a făcut rău și a căzut din picioare, pe stradă. Incidentul s-a petrecut în zona Grădină, pe bulevardul Republicii.

Bătrâna se deplasa pe trotuar iar la un moment dat i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Spre norocul femeii, în momentul căderii, prin zonă trecea comandantul Detașamentului de Pompieri Bârlad care a observat cum a căzut femeia și anunțat imediat prin stație cele întâmplate, solicitând la fața locului o ambulanță SMURD.

Până la sosirea echipajului de prim ajutor, victimei i-au fost acordate primele măsuri medicale de către lt.col. Viorel Codreanu.

Bătrâna a fost transportată la Centru de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral prin cădere de la aceeși înălțime. Ea este ținută sub observație de medici și i se fac investigații medicale suplimentare.Imagine

Imagine

Articolul precedentCodul protocaliu de vânt puternic a impus intervenţia promptă a pompierilor. Cele mai multe intervenții au fost în zona municipiului Bârlad.
Articolul următorAtenționare de vânt puternic în județele Vaslui şi Iaşi, în orele următoare!