Consilierii bârlădeni s-au întrunit astăzi în ședință extraordinară pentru a vota un nou caiet de sarcini pentru delegarea prin concesiune a Serviciului de Gestionare a câinilor fără stăpân. La cel publicat pe 14 martie 2019 pe SICAP, nu s-a încumetat să se înscrie nici o firmă de profil.

După cum au motivat în ședința de astăzi reprezentanții primăriei, la licitația scoasă pe SICAP încă de luna trecută (Sistemul Informatic Colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al Achizițiilor Publice) nu s-a înscris nimeni însă s-au purtat discuții cu diferiți reprezentanți ai unor firme interesate, care au motivat că investițiile impuse în caietul de sarcini ar fi diminuat profitul.

Astfel că administrația bârlădeană a reevaluat și refăcut caietul de sarcini pe care l-a trimis în Consiliul Local pentru aprobare.

La ședința de astăzi – 8 aprilie 2019, au fost prezenți 17 consilieri locali care au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre privind delegarea prin concesiune a Serviciului de Gestionare a câinilor fără stăpân.

Articolul precedentUn vasluian, care a adormit la volan, a intrat cu mașina într-un tir la Roznov
Articolul următorAutoturism de lux furat din Germania, depistat la controlul de frontieră