Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Băcești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de nerespectarea unei hotărâri judecătorești și amenințare. Polițiștii au fost sesizați de către o persoană în vârstă de 37 de ani care locuiește în Băcești, cu privire la faptul că, bărbatul de 48 de ani își amenință părinții.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că Judecătoria Vaslui a emis în data de 22 aprilie a.c., față de bărbat,  un ordin de protecție prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de minim 20 de metri față de părinții săi (85, respectiv 83 ani) și o distanță de minim 2 metri față de limita exterioară a proprietății acestora. În ziua sesizării, 4 mai a.c., la ora 19:30, bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a deplasat la locuinţa persoanelor vătămate, unde a provocat scandal și a proferat amenințări atât față de aceștia, dar și față de reclamantă, încălcând astfel interdicțiile stabilite prin ordinul de protecție”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

  În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore iar ulterior față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Articolul precedent„Vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon (…) v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii”
Articolul următorPoftiți la Muzeu: EXPOZIŢIE DE ASTROFOTOGRAFIE! Imagini realizate la Observatorul Astronomic şi în taberele de astronomie, între anii 2015 – 2020