Conducerea Primăriei Vaslui s-a întâlnit cu echipa de handbal, CSM Vaslui, pentru a primi felicitările comunității, după ce a obținut promovarea în Liga Națională.

Primarul Vasile Pavăl a ținut să le mulțumească personal jucătorilor și staff-ului echipei și a clubului care au contribuit la această frumoasă performanță.

”Când am decis înființarea Clubului Sportiv Municipal Vaslui au fost voci care, îngrijorate, preziceau sfârșitul handbalului în orașul nostru. Deși dificilă, decizia a fost luată în plenul Consiliului Local și, împreună cu dumneavoastră, echipa tehnică și jucătorii, am convenit că primul obiectiv al CSM Vaslui este accederea în Liga Națională. Poate au fost momente în care nu v-ați încrezut în forțele proprii, poate au fost clipe în care v-ați simțit copleșiți de responsabilitate, însă eu nu m-am îndoit nici o secundă de faptul că dăruirea și eforturile voastre vor fi sortite succesului! Handbalul vasluian a fost și rămâne puternic datorită unor oameni devotați, așa ca dumneavoastră. Mă bucură enorm să constat că eforturile financiare și susținerea oferită în decursul acestui an s-au transpus în obținerea, de la Federația Română de Handbal, a titlului de cea mai bună echipă din Divizia A de handbal masculin. Cu siguranță, FRH a demonstrat, încă o dată, probitatea profesională a delegaților, care, prin respectarea îndatoririlor de serviciu și a regulamentelor, au dat Cezarului ce-i al Cezarului: locul I în Divizia A pentru handbalul vasluian. Le mulțumim și lor, pe această cale, și îi asigurăm că vom dovedi în continuare că titlul obținut este unul pe deplin meritat! Vouă, dragi sportivi și antrenori, vă transmitem recunoștință pentru bucuria oferită, mulțumiri pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o și vă garantăm că vom fi alături de performanța vasluiană indiferent de domeniul în care se manifestă ea, așa cum am făcut-o și până acum! Suntem mândri de voi, de felul în care v-ați asumat, ca o adevărată echipă, obiectivul sezonului și vă dorim să nu renunțați niciodată la țelurile voastre profesionale”, a spus primarul Vasile Pavăl.

Antrenorul Leonard Bibirig a mulțumit Primăriei pentru sprijin, iar în semn de prețuire i-a oferit primarului Vasile Pavăl placheta primită de la FRH.

”Mulțumim pentru încrederea acordată să facem parte din acest proiect și pentru condițiile pe care ni le-ați oferit. Ne bucură faptul că am reușit să realizăm ceea ce ne-am propus la începutul sezonului, să promovăm. Totodată, vrem să vă înmânăm, în semn de prețuire, placheta primită de la FRH”, a precizat Leonard Bibirig.

FRH i-a acordat echipei CSM Vaslui titlul de ”cea mai bună echipă din Divizia A”.

Articolul precedent„Asteroizii şi viaţa pe Terra”
Articolul următorDascăli de la Colegiul ”Anghel Rugină”, la perfecționare în Spania