Antrenorul CSM Vaslui, Leonard Bibirig, felicită echipa după victoria cu CSM Făgăraș, scor 28-23 (13-9), și este bucuros că jucătorii Vasluiului au reușit să treacă peste tracul debutului în fața propriilor suporteri, oferind un spectacol handbalistic de calitate.

Tehnicianul este încântat și de atmosfera creată de suporteri, pe care îi așteaptă în număr mare și la meciurile următoare de pe teren propriu.

”Toate meciurile sunt grele. Nu mai e ca la Divizia A. Am făcut o primă etapă bună la Dinamo, unde am reușit să ne menținem în joc la nivelul lor, ceea ce s-a concretizat în meciul de astăzi, unde ne-a interesat să obținem cele trei puncte. A fost și tracul debutului pe teren propriu. Mă bucur că am reușit să obținem cele trei puncte. Felicit jucătorii și mă bucur că suporterii sunt alături de noi și îi așteptăm să fie în număr mare și la meciurile care urmează. Nu ne rămâne decât să fim la fel de serioși la antrenamente și să ne dăruim în teren, așa cum am făcut și cu Făgărașul”, a declarat Leonard Bibirig.

Etapa următoare, CSM Vaslui evoluează în deplasare, cu CSM Focșani, pe 15 septembrie.

Articolul precedentL-au invitat la o friptură și o bere, dar l-au bătut și l-au tâlhărit
Articolul următorVutcani: locuință cuprinsă de flăcări