Vizita de lucru în județul Vaslui a premierului Viorica Dăncilă nu a fost lipsită de incidente. Aceasta a fost huiduită la Bârlad, la ieșirea de la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman”, cât și după vizita de la Colegiul Național „Gh. Roșca Codreanu”.

Viorica Dăncilă a ajuns la Bârlad în jurul orei 15:00 și s-a oprit la spitalul din localitate, însoțită de ministrul Sănătății – Sorina Pintea. Chiar la intrarea în spital, delegația a fost întâmpinată de protestatari care au apostrofat-o pe șefa guvernului. Au intervenit imediat un consilier local PSD – Georgică Motrea cât și președintele Consiliului Județean – Dumitru Buzatu, care au încercat să îndepărteze persoanele ce vociferau la adresa delegației oficiale. La un moment dat, consilierul local îl smucește de mână pe unul dintre protestatari și cere jandarmilor să intervină.

După vizita în instituția medicală și o scurtă întâlnire cu cadrele medicale, cele două oficialități au făcut scurte declarații de presă.

A urmat o vizită la Colegiul Național „Gh. Roșca Codreanu”, unde Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu elevi și profesori. La ieșire, delegația premierului a fost întâmpinată de un grup de protestatari care au huiduit-o pe Viorica Dăncilă.

Dăncilă nu a mers la Primăria Bârlad

Surse din interiorul PSD Bârlad spun că primarul Dumitru Boroș a refuzat să se întâlnească cu premierul Viorica Dăncilă, pe motive că aceasta din urmă s-ar afla în turneu electoral și nu în vizită de lucru.

De la Bârlad, delegația oficială a plecat spre  comunele Hoceni și Pădureni, urmând să se oprească și în localitatea Huși.

Articolul precedentUn nou spectacol documentar de astronomie la Planetariul din Bârlad
Articolul următorReguli și măsuri la Finalele Superligii la Rugby, evenimentul rugbistic al anului, la Bârlad!