Planetariul din cadrul Muzeului Vasile Pârvan” din Bârlad are în program un nou spectacol documentar de astronomie „De la Terra spre Univers” (From Earth to the Universe).

Recent la Muzeul Vasile Pârvan din Bârlad, pe secţia de Astronomie sa achiziţionat un spectacol documentar de astronomie „De la Terra spre Univers (From Earth to the Universe).

În noul show de planetariu este prezentat în imagini spectaculoase o incursiune prin istoria astronomiei, din cele mai vechi timpuri şi până în prezent. Vizitatorii sunt purtaţi apoi, într-o călătorie fantastică prin Sistemul Solar, Calea Lactee şi în final, prin Univers.

Spectacolul documentar de astronomie se adresează în special elevilor, studenţilor şi tuturor celor pasionaţi de astronomie şi ştiinţă. Reamintim că proiecţiile de planetariu se desfăşoară în fiecare zi de marţi până sâmbătă, la orele 11.00, 13.00 şi 15.00.

Pentru o proiecţie este necesar un minim de 20 persoane, preţul biletului este 6 lei. Relaţii şi programări la nr. de tel: 0335428808

Articolul precedentCartierele Munteni și Podeni nu vor avea apă miercuri
Articolul următorDăncilă huiduită la Bârlad. Un revoluționar a fost bruscat de un consilier local – VIDEO