Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări cu privire la un bărbat originar din Republica Moldova care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

 

În ziua de 24 martie a.c., în jurul orei 17.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși-I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Drânceni, un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Cehia, condus de cetățeanul român B.V., în vârstă de 24 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, existând suspiciuni cu privire la dreptul de a conduce autovehicule, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentO cafetieră lăsată în priză, cauza unui incendiu izbucnit la o locuință din Bârlad
Articolul următorPrins cu peștele în sac