Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat tractând o rulotă care nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

 

În data de  06 februarie a.c., în jurul orei 10.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huși – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, la intersecția dintre comunicația Albița-Iași cu D.J. 244G, situată pe direcția localității de frontieră Podul Hagiului, un ansamblu rutier format dintr-un microbuz înmatriculat în Bulgaria și o rulotă, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare olandeze, condus de un bărbat, cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani. 

 Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculelor în cauză,s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că rulota nu figurează în bazele de date ca fiind înmatriculată pentru a putea circula pe drumurile publice din România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentDepistat la volanul unei mașini neînmatriculate
Articolul următor180 de cabinete noi de vaccinare împotriva SARS-COV-2, din 15 februarie