Începând din luna decembrie, deranjamentele la compania de electricitate pot fi semnalate și on-line, pe website-ul furnizorului fiind dezvoltată o secțiune specială în acest sens. De asemenea, pe același website, pot fi găsite informații despre întreruperile programate în cazul unor lucrări.

Clienții Delgaz Grid din județul Vaslui care doresc să sesizeze avarii în sistemul de distribuție al energiei electrice au la dispoziție, începând din luna decembrie, o alternativă în mediul online, mult mai rapidă și mai simplă. Astfel, ei pot accesa site-ul delgaz.ro, secțiunea energie electrică/ rețeaua de distribuție a energie electrice/ anunță deranjamente, unde după întroducerea datelor privind localizarea deranjamentului (județ, localitate, stradă, cod loc consum, nr. de telefon), la final ei vor primi un număr de înregistrare a sesizării.

Această procedură on-line are o durată de aproximativ 1 minut și reprezintă o alternativă la Call Center-ul Delgaz Grid, ce poate fi apelat la numărul de telefon: 0800.800.929.

De asemenea, în secțiunea energie electrică/ informații utile/ întreruperi programate pot fi obținute informații legate de lucrările dintr-o localitate, străzile pe care se desfășoară aceste intervenții și intervalul orar estimat pentru finalizarea lor. Totodată, consumatorii se pot abona pentru primirea informațiilor pe e-mail despre întreruperile de energie ce îi pot afecta.

Articolul precedentORAR DE LUCRU. Când puteți solicita cazierul judiciar în perioada sărbătorilor
Articolul următorUPDATE. Mama și fetița suspectate de intoxicație cu monoxid de carbon, în afara pericolului!