ACTUALIZARE. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au preluat doar o femeie în vârstă de 33 de ani și pe fiica acesteia în vârstă de trei ani.

„Este vorba despre o femeie de 33 de ani din localitatea Crâng și fetița acesteia de trei ani, amândouă cu fenomene de insuficiență respiratorie acută prin intoxicație cu monoxid de carbon care au ajuns în Centru de Primiri Urgențe în jurul orei 23:00. Au fost echilibrate, li s-a administrat oxigenoterapie, apoi au fost lăsate la domiciliu pentru că li s-au remis simptomele”, ne-a declarat medic Angelica Gramaticu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

Potrivit declarațiilor medicilor, a fost o formă ușoară de intoxicație.


ȘTIRE INIȚIALĂ. În cursul serii de 22 decembrie, în jurul orei 22:44, un apel la 112 a solicitat intervenția echipajelor medicale în satul Crâng din comuna Ciocani, unde o femeie și doi copii, cu vârste de 3 și respectiv, 9 ani, sunt intoxicate cu monoxid de carbon.

Către adresa indicată la numărul de urgență se îndreaptă două autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, substația Bârlad.

Din primele informații de la fața locului, mama și cei doi copii ar fi fost intoxicați cu monoxid de carbon de la o sobă defectă.

Articolul precedentDeranjamentele la electricitate pot fi semnalate de acum și on-line
Articolul următorMisiune de salvare în miez de noapte pentru pompieri: persoană căzută într-o râpă adâncă de 20 de metri în comuna Roșiești!