Sfârșit trist pentru un bătrân în vârstă de 70 de ani, din localitatea Bârlad, care a fost găsit fără suflare în apartamentul său dintr-un bloc de pe strada Vasile Pârvan.

Omul nu mai fusese văzut de câteva zile iar lumina la bucătărie era aprinsă în continuu și din acest motiv vecinii s-au gândit la ce e mai rău și au anunțat autoritățile, mai ales că dinspre ușa ușa apartamentului venea un miros greu, pestilențial.

Pompierii de la Detașamentul Bârlad s-au deplasat la adresa indicată de unul dintre vecinii bărbatului, la blocul I1, și după ce au pătruns în interior, temerile vecinilor s-au adeverit: pe patul din dormitor zăcea fără suflare Constantin M. – proprietarul locuinței, în vârstă de 70 de ani.

„Pompierii au găsit într-un dormitor, o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 60 ani. Persoana decedată era într-o stare avansată de putrefacție”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. Victima era cunoscută cu afecțiuni medicale. În cauză, polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Articolul precedentConsiliul Local „reloaded”: social-democrații sunt așteptați în ședință la ora 19:00
Articolul următorȘocant! Doi frați cu vârste de 5 și 8 anișori, abuzați sexual de concubinul mamei