Cu un lot format doar din 9 jucători și antrenor aflat în tribune, CSM Botoșani a fost victimă sigură pentru CSM Vaslui, care s-a impus la 24 de goluri diferență, scor 43-19.

Adversara vasluienilor a rezistat doar o jumătate de repriză, perioadă în care a și fost la conducere, în două rânduri (4-5, 5-6), pe fondul ratărilor exasperate ale lui Carali.

Însă, Voinea a sunat mobilizarea, iar gazdele au avut o perioadă de vis, cu opt goluri consecutive, tabela arătând la un moment dat scorul de 15-7.

Pauza i-a prins pe handbaliștii lui Leonard Bibirig cu un avans de 13 goluri, scor 21-9.

În partea a doua s-au remarcat junii Vasluiului, Eduard Cioată și Vlad Hușanu, primul smulgând aplauze prin paradele sale din poartă, iar cel de-al doilea a reușit să marcheze de trei ori în poarta adversă.

De precizat că Bibirig nu a beneficiat de sprijinul lui Polocoșer, Pralea, Poteră și Claudiu Dediu, indisponibili din cauza unor probleme medicale, iar belorusul Aliaksei Khadkevich încă așteaptă actele de la Federația Internațională de Handbal.

CSM Vaslui: Petrila, Cioată – R. Farcaș 9, Cumpănici 8, Popa 7, Voinea 4, A. Farcaș 4, Hușanu 3, Amihăesi 2, Carali 2, Hodorogea 2, Dragon 2, Iozu. Antrenor: Leonard Bibirig.
Articolul precedentMandat european de arestare pe numele unei femei din Bârlad
Articolul următorAmical pierdut cu Miroslava