După ce în cursul anului trecut câțiva dintre angajații Aquavas S.A. – sucursala Bârlad, au fost surprinși în mai multe rânduri cum își spălau autoturismele personale în curtea instituției, iar directorul instituției a dat asigurări că situația nu se va mai repeta, iată că am surprins din nou o ipostază identică. Joi, 27 iunie a.c., un alt autoturism se afla sub jetul de apă.

După ce în primăvara anului trecut (n.r. – martie 2018) , în presa locală au apărut imagini video în care mai mulți angajați ai sucursalei Bârlad, au fost surprinși cum își spălau autoturismele personale chiar în curtea instituției publice, directorul Vasile Ungureanu a dat asigurări că va face o analiză și că va lua măsurile care se impun.

La data respectivă, conform declarațiilor conducerii, angajații prinși în „ofside” au fost sancționați cu avertisment și în cazul unuia s-a precizat că „se va trece la următorul pas”, cu aplicarea unei alte sancțiuni, alta decât cea de avertisment.

Dacă e să ne luăm după declarațiile de anul trecut date de directorul Aquavas către Realitatea de Vaslui, orarul de lucru al acestuia este de la 07:00 la 15:00, ceea ce îl disculpă în situația filmulețului de astăzi care a surprins ipostazele după ora 16:00, în sensul că fizic, e posibil să nu fi fost prezent la sediul societății.

De menționat este că imaginile cu angajații care își spălau autoturismele în curtea Aquavas au fost filmate în lunile martie și octombrie 2018.

Așteptăm reacția conducerii Aquavas – sucursala Bârlad, referitoare la imaginile de mai jos.

IMAGINI DE ASTĂZI – 27 IUNIE 2019

 

IMAGINI DIN OCTOMBRIE 2018

 

IMAGINI DIN MARTIE 2018a

Articolul precedentOlimpicii de la religie, premiați de Episcopia Hușilor
Articolul următorAutoturism semnalat furat din Franţa, depistat la controlul de frontieră