Două persoane au ajuns astăzi la spitalul municipal din Huși, cu arsuri la nivelul mâinilor, după ce într-un atelier auto a izbucnit un incendiu în urma unei explozii. Martorii spun că s-a auzit o bubuitură puternică, după care au văzut flăcările cum cuprind acoperișul și un fum gros care se ridica deasupra garajului.

Imediat după explozie, doi mecanici auto ar fi încercat să stingă focul cu ajutorul unui furtun cu apă, însă s-au ales cu arsuri în zona mâinilor.

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu patru autospeciale (trei autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță tip B2) și echipaje specializate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un atelier auto (str. P. Țacu). Ambulanța tip B2 (EPA) a transportat la spitalul municipal din Huși două victime care au suferit arsuri superficiale la nivelul membrelor superioare”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Pompierii au acționat prompt și au limitat incendiul, care risca să se extindă și la alte locuințe aflate în imediata vecinătate a atelierului auto. Cauzele izbucnirii incendiului sunt în curs de stabilire după efectuarea unei anchete a ISU Vaslui.

Articolul precedentUn bărbat și-a omorât concubina și a intrat în stop cardio-respirator înainte să fie audiat de poliție
Articolul următorFord Transit căutat de autorităţile din Spania, descoperit la controlul de frontieră de la Albița