Un bărbat din județul Vaslui, care a fost reținut de polițiști după ce și-a ucis concubina cu mai multe lovituri de cuțit, se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență după ce a suferit un infarct. Individul, în vârstă de 52 de ani, aflat într-o avansată stare de ebrietate, s-a certat duminică seara cu cea care îi era concubină, după care i-a luat zilele lovind-o în mod repetat cu un cuțit.

Alertați prin 112, polițiștii ajunși la fața locului, un canton silvic din localitatea Pădureni, au decis să-l transporte pe bărbatul acuzat de crimă la o unitate spitalicească deoarece legislația în vigoare nu permite audierea persoanelor în stare de ebrietate.

După câteva ore însă, bărbatul a suferit un infarct, medicii vasluieni reușind după eforturi susținute să-l resusciteze. Starea lui este una extrem de gravă, cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui fiind rezervate în a da un prognostic favorabil.

Dacă bărbatul își va reveni, el va fi acuzat de omor calificat și riscă o pedeapsă de până la 25 de ani sau detenție pe viață.

 

 

Articolul precedentActivități preventive ale polițiștilor la Bârlad: „Hoții îți invadează intimitatea”
Articolul următorDoi bărbați au ajuns la spital cu arsuri după izbucnirea unui incendiu la un atelier auto. FOTO