DNA Iași a emis măsura controlului judiciar pentru doi polițiști din județul Vaslui, pentru infracțiunea de luare de mită. Cei doi sunt polițiști în localitățile Iana și Gherghești.

Un ofițer și un agent, ambii angajați în cadrul IPJ Vaslui, au fost citați ieri la Direcția Națională Anticorupție și audiați într-un dosar ce vizează infracțiunea de luare de mită.

Durșan Ionel, ofițer ce activează în cadrul Postului de Poliție Iana și Chiper Costel, agent în comuna Gherghești, au fost plasați după audieri sub control judiciar, de către procurorii DNA Iași.

„Un ofițer și un agent, ambii lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au fost citați în cursul zilei de miercuri (n.r. – 28 noiembrie a.c.) la sediul DNA din Iași, unde au fost audiați într-un dosar ce vizează infracțiunea de luare de mită. Celor doi li s-a impus măsura controlului judiciar”, a declarat pentru Realitatea de Vaslui, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Ambii polițiști au fost suspendați din funcție pe durata cercetărilor.

Polițistul Chiper, protagonistul unei filmări în care scuipă și lovește cu piciorul un bărbat, pe terasa unui bar

Costel Chiper este același polițist care în luna iunie a acestui an a fost filmat cu telefonul mobil cum lovea un bărbat din localitatea Perieni, pe terasa unui bar.

Articolul precedentA murit fostul președinte CJ Vaslui, Vasile Mihalachi
Articolul următorȘoseaua de Centură a Bârladului, merge mai departe!