Două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier produs în această dimineață în zona Unității Militare din municipiul Bârlad. Autoturismul în care se aflau doi tineri din județul Galați a rupt un copac, apoi s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se în gardul garnizoanei.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroșat un copac și apoi s-a oprit intr-un monument amplasat în fața unității militare din zonă. Cauza exactă de producere a evenimentului rutier va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal ce va fi deschis în cauză. În urma accidentului a rezultat decesul a doi bărbați, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, ambii din județul Galați”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Autoturismul marca BMW, înmatriculat în județul Vaslui, circula pe direcția UM spre Centru, pe strada Tecuciului din localitate și era condus de tânărul în vârstă de 21 de ani. Accidentul a fost semnalat la 08:05.

Cei doi tineri sunt din localitatea Bălășești, județul Galați.

În cauză se fac cercetări pentru a stabili dinamica accidentului și a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Articolul precedentFiul unui fost consilier local din Bârlad și un antrenor de fitness, acuzați de relații sexuale cu o fetiță de 14 ani!
Articolul următorIncendiu la supermarketul Lidl de la Piață! FOTO