Un depozit al supermarket-ului LIDL din zona Pieței Centrale din Bârlad a fost cuprins de flăcări în jurul orei 00:30. La fața locului, pentru limitarea și stingerea incendiului Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară mecanică și un echipaj de 12 subofițeri și un ofițer.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în formă incipientă la nivelul magaziei supermarketului, un spațiu de aproximativ 1000 metri pătrați fiind inundat cu fum. În acest moment incendiul de la supermarket LIDL Bârlad este localizat, forțele participante acționând pentru lichidarea ultimelor focare. De asemenea se acționează pentru evacuarea fumului și a  gazelor toxice și fierbinți.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Pompierii bârlădeni au intervenit prompt și au lichidat incendiul. Au ars aproximativ zece metri pătrați dintr-un spațiu pentru depozitare. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit la o ladă frigorifică. Au fost degajate cantități foarte mari de fum și gaze toxice.

Incendiul a fost observat rapid de către unul dintre angajații firmei de pază și protecție care asigura securitatea spațiului comercial. Pagubele au fost minime și nu au existat victime.

Articolul precedentUPDATE VIDEO. Momentul producerii accidentului rutier de la intrare în Bârlad
Articolul următorVântul puternic a lăsat fără electricitate peste 900 de persoane! Trei localități afectate.