Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, a fost externat. Starea sănătății acestuia este foarte bună, conform precizărilor transmise de Biroul de Presă din cadrul primăriei.

Activitatea Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Bârlad nu a fost întreruptă în perioada în care primarul Dumitru Boroș a fost internat, dar s-a desfășurat în condițiile impuse de contextul epidemiologic național actual, cu limitarea accesului publicului în clădirea Primăriei Bârlad și evitarea contactului dintre funcționari și cetățeni.

„În primul rând vreau să le mulțumesc medicilor, asistentelor și întregului personal al spitalului nostru, pentru că abia acum am văzut câte eforturi se depun și cât de grea este activitatea pe care o fac. Am spus, încă de la internare că sunt optimist și că știu că totul va fi bine. Din fericire, am avut dreptate! Atât eu, cât și ceilalți colegi ai mei care au trecut prin aceste momente grele suntem bine și pregătiți de muncă. Voi reveni la serviciu în foarte scurt timp pentru că avem foarte mult de lucru în perioada următoare. Le mulțumesc, de asemenea, și tuturor celor care s-au gândit și încă se mai gândesc la mine și care mi-au transmis din energia lor pozitivă tot timpul cât am stat în spital”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentFLAGRANT: Cumpărau laptop-uri cu bancnote euro contrafăcute
Articolul următorSituația statistică actualizată, referitoare la COVID 19, pentru județul Vaslui, azi – 17 octombrie 2020