Colegiul Economic „Anghel Rugină” va derula, în perioada 30 iunie- 20 iulie 2019, o nouă etapă în cadrul proiectului Internship – from theory to professional skills, nr. de referință 2018-1-RO01-KA102-047616, finanțat de Uniunea Europeană și derulat prin Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

Proiectul se adresează elevilor de la clasele a IX-a și a X-a, domeniile Turism și alimentație și Economic ale colegiului şi presupune efectuarea activităților de instruire practică în 10 firme din regiunea Braga din Portugalia. Partenerul principal al instituţiei vasluiene este Aplica Proposta Lda – BRAGA MOB, o societate care intermediază plasarea de elevi de la profilele tehnologice din şcoli din întreaga Europă în firme din Braga. În această deplasare, cei 21 de elevi participanți vor fi însoţiţi de către prof. Daniela Pracsiu, prof. Casandra Ana şi prof. Alexandru Filip.

Atingerea obiectivelor propuse va contribui la creșterea calității tipului de educație teoretică și practică oferită de Colegiul Economic „Anghel Rugină”, la diversificarea ofertei și la dezvoltarea dimensiunii europene a pregătirii pe care o oferă elevilor, pentru o mai bună integrare pe piața europeană a muncii.

Articolul precedentOboseala la volan a fost la un pas să producă o tragedie în apropiere de Vama Albița
Articolul următorSunați la 112 dacă aveți informații despre acest bărbat din județul Vaslui!