În perioada octombrie- decembrie 2019 se desfășoară în cadrul Școlii Gimnaziale „Alexandra Nechita”, Vaslui campania ”Locul 1-Toleranța!”.
În cadrul campaniei sunt implicați elevii tuturor claselor și este coordonată de profesorul consilier Daniela Luca și bibliotecar Dana Mocanu.
Obiectivul general al campaniei este organizarea unor sesiuni de informare care au ca scop conştientizarea importanței toleranței și schimbarea reală a perceperii, a înțelegerii, a gândirii pentru realizarea principiilor toleranței.
În cadrul campaniei se vor desfășura activități bazate pe joc şi secvenţe de autocunoaştere, prin care elevii vor înțelege ce înseamnă a fi tolerant faţă de alţii şi cum pot ajuta pe cineva la nevoie, activități de tipul: Ce înseamnă să fii tolerant?; Învățăm să fim toleranți; Toleranța = acceptare; Toleranța începe cu noi!; Culoarea toleranței.
Deja, elevii claselor a V-a au descoperit ce înseamnă a fi tolerant și care sunt primele trei reguli ce pot fi respectate pentru a promova toleranța în spațiul școlii.
Articolul precedentTunel construit în 4 zile la Amsterdam
Articolul următorCampanie de donare de sânge la Episcopia Hușilor