Miercuri, 21 noiembrie, la ora 15, Asociația „Filantropia Ortodoxă Huși” va inaugura Așezământul Social „Sfântul Ierarh Nicolae” din localitatea Fălciu, județul Vaslui.

Evenimentul se va bucura de prezența Părintelui Episcop Ignatie al Hușilor, care va oficia slujba de binecuvântare, înconjurat de un sobor de preoți.

„Așezământul Social „Sfântul Ierarh Nicolae” din localitatea Fălciu va dispune de două module de asistență socială cu 50 de beneficiari, un Centru de zi pentru 25 de copii și un Serviciu de îngrijire la domiciliu pentru 25 de persoane vârstnice” a declarat părintele Vladimir Beregoi, consilierul economic și social al Episcopiei Hușilor, președinte al Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși”.

Așezământul Social „Sfântul Ierarh Nicolae” Fălciu, parte integrantă a Asociației „Filantropia Ortodoxă Huși”, este înființat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și va funcționa în parteneriat cu Consiliul Local Fălciu, cel care a pus la dispoziție spațiul în care se vor desfășura activitățile,  și Consiliul Județean Vaslui prin DGASPC Vaslui.

Acest Așezământ este primul din cele 4 Așezăminte sociale pe care Asociația ”Filantropia Ortodoxă Huși” le va inaugura în perioada imediat următoare.

Articolul precedentLocalitațile din județul Vaslui fără curent electric în perioada 26-27 noiembrie
Articolul următor”Handbal în școlile de la sate” a atras peste 200 de copii la Vaslui