Prezentă la Vaslui, premierul Viorica Dăncilă a promis că în ședința de Guvern de joi va epune un act normativ prin care nu mai solicităm autorizaţia de construcţie la depunerea documentaţiei pentru programele de investiţii.

O parte dintre primarii din judeţ i-au prezentat premierului problemele cu care se confruntă şi au cerut sprijin. Una dintre ele este legat de autorizația PSI.

”Vrem să fim soluţie la problemele pe care le aveţi şi pentru noi este important să se dezvolte armonios întreaga ţară, să avem o coeziune în dezvoltarea României, să încercăm să ajutăm zonele care au mai mult nevoie de sprijinul Guvernului”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Premierul a mai precizat că 2019 este anul investiţiilor în România: „Avem un program de guvernare ambiţios, pe care l-am îndeplinit în proporţie de 70 la sută, un program de guvernare care a avut efecte în toate domeniile şi în toate comunităţile. Pentru noi a fost şi este important ca fiecare comunitate, indiferent de culoarea politică, să se dezvolte. Pentru noi este important să dezvoltăm domenii prioritare pentru România. Dacă anul trecut obiectivul nostru principal a fost creşterea nivelului de trai, dacă am crescut pensii, am crescut salarii, am crescut indemnizaţiile pentru persoanele cu dizabilităţi, pentru noi anul 2019 este anul investiţiilor. Este anul investiţiilor în fiecare comunitate locală, este anul investiţiilor la nivel naţional, este anul în care vrem să investim în două domenii prioritare, mă refer la sănătate şi educaţie, unde am alocat cele mai mari sume de bani”.

Articolul precedentDascăli de la Colegiul ”Anghel Rugină”, la perfecționare în Spania
Articolul următorPolițist accidentat intenționat de un șofer oprit în trafic