O femeie din municipiul Vaslui, județul Vaslui a fost reținută de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui  au probat activitatea infracțională a unei femei în vârstă de 42 de ani, din Vaslui, bănuită de comiterea infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii vasluieni au stabilit că, în data de 13 septembrie a.c., aflată într-un magazin din zona Pieței Agroalimentare Traian din municipiul Vaslui, femeia a sustras portofelul unui lucrător comercial. Din portofel, autoarea și-a însușit o sumă de bani, mai multe acte și un card bancar. Ulterior, folosind cardul bancar, prin tranzacții repetate a retras peste 900 de lei de la un bancomat.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

Articolul precedentCSM Vaslui a pierdut duelul din deplasare, cu CSM Focșani, scor 21-25
Articolul următorAlte două parcuri de joacă reabilitate și încă unul nou, în Bârlad