Copila în vârstă de șapte ani, din localitatea vasluiană Fruntișeni, care a ajuns vineri în stare foarte gravă la spitalul din Bârlad, după ce a căzut peste ea un corp de mobilă, a fost transferată la Iași.

Vineri, în jurul prânzului, Andreea Alexandra tocmai venise de la școală și a vrut să mănânce niște fursecuri, pe care știa că mama sa le pusese într-un dulap din bucătăria casei. Minora se afla singură în încăpere, tatăl fiind pe afară cu treburi prin curtea casei, așa că a încercat să și le ia singură. În momentul în care s-a cățărat pe servantă, corpul de deasupra s-a prăbușit peste ea, strivind-o.

Andreea Alexandra a fost găsită cu dulapul peste ea chiar de tatăl acesteia, care a intrat în casă să vadă ce face. Imediat a sunat la 112, la fața locului deplasându-se o ambulanță cu medic, care a transportat fetița în vârstă de șapte anișori la spitalul municipal „Elena Beldiman” din Bârlad.

La ora 17:00, un elicopter SMURD solicitat de medicii bârlădeni, a venit la Bârlad și a preluat minora pe care a transferat-o la spitalul de neurochirurgie din Iași. Ea se află în continuare în stare gravă, fiind diagnosticată cu „fractura de bază de craniu” și „otoragie” (sângerare prin urechi).

Deocamdată medicii ieșeni sunt rezervați în a da un prognostic cu referire la starea de sănătate a fetiței.

Articolul precedentVasluian, în stare critică, după ce a căzut de la înălțime
Articolul următorVasluian decedat într-un accident din județul Argeș