Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Vaslui, a murit într-un accident produs sâmbătă după amiază, în localitatea Lunca Corbului, județul Argeș.

Conform cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri la fața locului, vinovat de producerea accidentului ar fi un șofer de autocar, care nu a păstrat distanța regulamentară. În accident au mai fost implicate două autocamioane și un autoturism.

Persoana decedată, un bărbat de 46 de ani din județul Vaslui, se afla într-un camion al firmei Safir. S-a încercat resuscitarea sa de către cadrele medicale sosite la fața locului, dar din păcate nu a putut fi salvat.

Autocarul condus de șoferul vinovat, posesor al unui permis de conducere emis de autoritățile elene, avea la bord 35 de persoane și efectua o cursă Craiova – Grecia.

La faţa locului au intervenit iniţial trei ambulanţe, două autospeciale SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă, cărora li s-au adăugat o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

Polițiștii efectuează cercetări, în cauză fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentFetița de 7 ani de la Fruntișeni, cu capul strivit de un dulap, în stare gravă la un spital din Iași
Articolul următorÎncă o victorie facilă pentru CSM Vaslui