Sistemul de irigat spațiul verde de la Cerbul de Aur, din jurul „Monumentului Eroilor” proaspăt instalat, îi va costa pe bârlădeni suma de 10 mii de lei, bani de la bugetul local. Firma unui consilier local din Vaslui este cea care ar trebui să se ocupe de montaj.

Monumentul Eroilor, care va fi inaugurat de Ziua Drapelului, pe 26 iunie, va avea și un sistem de irigație pentru spațiul verde, care a fost deja amenajat în jurul soclului.

Conform unui proiect de hotărâre propus aprobării în ședința de Consiliu Local din 27 iunie 2019, o firmă din Vaslui, Teogarden Design SRL, este cea menționată că ar putea să-l monteze pentru suma de 10 mii de lei (n.r. – o suta de milioane de lei vechi).

De menționat este că firma aparține unui membru al Consiliului Local Vaslui din partea PSD, ing. Cezar Bahrim.

Conform devizului întocmit și transmis primăriei Bârlad, doar manopera se ridică la suma de 6151 ron.

Ca un fapt divers, durata de implementare a proiectului, stipulată în proiectul de hotărâre ce va ajunge pe masa consilierilor bârlădeni, este „în cursul anului 2019”.

Rămâne de văzut dacă consilierii liberali vor da mâna cu cei social-democrați în ședința de joi pentru a vota proiectul privind sistemul de irigație.

Articolul precedentS-a dat startul la licitația pentru execuția parcului „Mihai Eminescu”
Articolul următorUn bărbat din Vaslui a vrut să se sinucidă aruncându-se de pe pasarela din Stația CFR