Martorii unor scene de coșmar au sunat în această seară la numărul unic de urgență 112, după ce au văzut cum un bărbat s-a aruncat în gol de pe pasarela pietonală din Gara Vaslui.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță, care l-au stabilizat pe bărbat și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Din primele informații, bărbatul în vârstă de aproximativ 30 – 35 ani, a suferit mai multe fracturi și are o lovitură destul de puternică în zona frunții. El se află acum în stare stabilă.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

„Ambulanța TIM Vaslui și o ambulanță tip B2 aparținând SAJ Vaslui au intervenit în gara CFR Vaslui, acolo unde o persoană necunoscută, în vârstă de aproximativ 30 – 35 ani, a încercat să se sinucidă, aruncându-se de pe pasarela CFR.

La sosirea echipajelor medicale, victima prezenta semne vitale, a fost monitorizat, i s-a acordat primul ajutor medical și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului județean Vaslui. Pacientul a fost adus cu multiple traumatisme, cranio facial, abdominal și de membru inferior. Acum i se acordă îngrijirile medicale de specialitate, persoana în cauză fiind conștientă și staționară”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Articolul precedentFirma unui consilier local, favorită pentru montarea sistemului de irigații de la Monumentul Eroilor
Articolul următorElemente de acoperiș, pericol pentru trecători, înlăturate în siguranță de pompieri