Scene din filmele cu mafioți s-au desfășurat noaptea trecută în cartierul Confecții din municipiul Bârlad, unde polițiștii au intervenit după ce un apel la 112 relata despre faptul că asupra unei mașini s-au tras focuri de armă.

Incidentul s-a petrecut în jur de ora 22:00, aproape de intersecția de lângă Unitatea Militară.

Potrivit primelor relatări, un individ în vârstă de 30 de ani a tras cu un pistol asupra unui autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 26 de ani, însoțit de încă un prieten.

Între cei doi, victimă și agresor, exista un conflict deschis, pornit în urma cu câteva săptămâni într-un club din localitate.

Se pare că în conflict ar fi vorba de uzul unei arme letale, cu glonț, de calibru 9mm. Două dintre gloanțe au atins portiera mașinii și tetiera de la bancheta din spate. Al treilea glonț nu și-a atins ținta. Nici unul dintre cei doi ocupanți aflați în mașina atacată nu a fost rănit.

„Evenimentul a fost sesizat prin apel unic la 112, în cursul nopții trecute la ora 22:00, imediat la fața locului s-au deplasat echipaje de la ordine publică, de Investigații Criminale și Arme – Explozibili și Substanțe Periculoase. Există un cerc de suspecți, s-au făcut mai multe audieri în cauză”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dosarul întocmit în acest caz a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Articolul precedentUrzeala tronurilor… din Consiliul Local Bârlad: un singur consilier PSD l-a „anulat” pe consilierul independent!
Articolul următorOperațiune de căutare a unui bătrân dispărut, încheiată cu succes