Un accident rutier în urma căruia două autovehicule au fost implicate, s-a produs în această dimineață în zona liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad.

Conform primelor informații de la fața locului, au fost accidentate șase persoane dintre care doar două vor fi transportate la spitalul municipal de urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

Apelul s-a efectuat la ora 08.11 și s-a semnalat producerea unui accident la intersecția străzilor Tecuciului cu Mihai Eminescu. Au  fost implicate două autoturisme, ambele înmatriculate în județul Vaslui.

Un autoturism care circula regulamentar a semnalizat stânga pentru a intra pe strada Mihai Eminescu, iar cel de-al doilea a încercat o depășire neregulamentară, acroșând în partea stângă față primul autoturism. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-un gard de beton.

Urmare a accidentului, trei persoane au suferit vătămări corporale minore, respectiv șoferul (44 de ani) din prima mașină și o tănără de 19 ani (pasageră) și o femeie de 58 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentUrna cu cenușa bârlădeanului mort în Spania, adusă în țară pentru înmormântare
Articolul următorIubitorii de istorie, așteptați la bibliotecă