Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident petrecut în această dimineață în apropiere de localitatea Bârlad. Mașina în care se afla edilul, a fost tamponată frontal de un alt autoturism.

Primarul municipiului Huși se afla în autoturism cu încă două alte persoane și se îndreptau către un fond de vânătoare privat din zona comunei Gherghești. Într-o curbă (în zona Icar-Perieni), din cauza condițiilor meteo nefavorabile, un alt conducător auto în vârstă de 23 de ani, din localitatea Perieni care se deplasa spre Bârlad, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de mașina condusă de Ioan Ciupilan.

„În urma unui apel efectuat de un martor  la ora 07:37, în această dimineață, s-a semnalat producerea unui accident rutier într-o curbă, pe Drumul Județean 143, după ce un șofer de 23 de ani din localitatea Perieni a derapat și a izbit frontal un alt autoturism care se deplasa pe sensul de mers dinspre Bârlad”, a declarat pentru Realitatea de Vaslui, Bogdan Gheorghiță – purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Urmare a coliziunii, la spitalul municipal din Bârlad au ajuns trei persoane, rănite ușor: șoferul de 23 de ani din localitatea Perieni și cei doi pasageri din autoturismul condus de Ioan Ciupilan.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentEmoționant: drama unui bărbat din comuna Pușcași, virală pe facebook!
Articolul următorCSM Vaslui s-a oprit în sferturi