Un caz social cu un impact puternic a impresionat mediul online, după ce pe rețeaua de socializare facebook a apărut o postare în care este prezentată situația unui bărbat din satul Pușcași, județul Vaslui. 

Cel care a făcut cunoscută povestea bărbatului din Pușcași este nimeni altul decât Bogdan Tănase, inițiatorul proiectului „Casa Share”. Postarea de pe facebook a strâns peste șase mii  de distribuiri și continuă să crească de la oră la oră.

„Anul 2018. Nu are pensie “specială” cum au unii aleși, merge așa prin sat până la magazin 2 km!! Și cred, pun pariu (n-am îndrăznit să-l întreb), că este chemat la comisie anual (nu cumva să-i crească picioarele drept)!

L-am zărit pe șosea și am coborât din mașină, am vorbit 5 min cu el, s-a bucurat și era foarte uimit că m-am dat jos din mașină să stau de vorbă cu el. L-am omenit cu ceva și mi-a zis zâmbind și cu o energie pozitivă de nedescris: Dumezeu să-ți dea sănătate!

Am mers la el acasă și m-am crucit ce am gasit! Încă un frate care zace la pat, amândoi într-o cameră friguroasă.

Plouă în casă, fara lumină, geamuri crăpate, frig în casă(nu au lemne), niste fasole aruncate într-un castron!

Trebuie neapărat ajutați!

Am pus la primul comentariu un filmuleț (deoarece Facebook nu mă lasă sa pun și poze și video) cu “casa” lui unde stau.

Îi puteți sjuta cu un Sms la 8844 cu mesajul: CASA

Vă mulțumim!

Atasez 2 CONTURI BANCARE si PayPalul meu aici, cat si nr meu de telefon, pentru ca multe persoane care VOR sa AJUTE sa termin casa mai repede, au cerut lucrul asta !
Eu am inceput Casa Share singur(am inteles acum ce inseamna sa faci o casa !), dar cheluielile au inceput sa fie prea mari, chiar si pentru bugetul meu( sotia imi pregateste un loc in balcon 🙂) noroc ca am fost cu ea si cu baietelul nostru la Casa Share si ma sustine total !!), asa ca am strigat dupa ajutor pe Facebook la prietenii mei personali !! Si, DA, au inceput usor, usor sa ma ajute fiecare cu ce a putut !! De aceea se cheama Casa Share(a imparti) fiecare ajuta cu ce poate, chiar si cu un simplu SHARE. Eu am din ce trai foarte bine, deci nu trebuie sa va speriati ca banii nu ajung unde trebuie !!(stiu ca multi profita de bunatatea altora, dar nu este cazul meu). Va multumesc!!

Tanasa Bogdan, Banca Raiffeisen, Iasi, Romania, cod postal 700049:

Cont IBAN in Lei: RO37 RZBR 0000 0600 0633 4312
Cont Iban in EURO: RO29 RZBR 0000 0600 0357 8104
Cod Swift si BIC: RZBRROBU la ambele conturi !
PayPal: [email protected]
Numar de telefon: 0040757451919”

Articolul precedentMeciul anului în Polivalentă
Articolul următorFOTO. Primarul Hușului implicat într-un accident rutier în apropiere de Bârlad