La turneul de la Munteni de Sus a fost și directorul de dezvoltare al FRR, Ciprian Popa, care a fost surprins plăcut de organizare.

”E o mare surpriză, ceea ce am văzut la Munteni de Sus. Îi mulțumesc doamnei profesoare Simona Ilieș, pentru organizare. Ea a ținut ca FRR să organizeze această competiție. Mă bucur pentru alegere. Avem un teren excepțional și mulțumim primăriei din Munteni de Sus pentru găzduire și sprijin. Mulțumesc și conducerii Școlii Tanacu, pentru ajutor în organizare”, a spus Ciprian Popa.

Oficialul Federației de Rugby și-ar dori ca în viitorul apropiat să existe o structură a sportului cu balonul oval și în zona Vaslui: ”Sper ca în viitorul apropiat să dezvoltăm în jurul Vasluiului o activitate rugbistică de nivel înalt. Vin foarte mulți copii din acest areal al județului către Centrul Olimpic de la Bârlad. Chiar de la Tanacu avem un copil în momentul de față. Tot anul acesta a debutat la echipa de seniori Cosmin Iliuță, care e din comuna Laza. Sunt premize să dezvoltăm în jurul Vasluiului o activitate rugbistică”.

 

Articolul precedentNote alarmante la simularea examenului de bac
Articolul următorȘoferi depistați la controlul de frontieră cu permise de conducere necorespunzătoare