Suspectul într-un caz de viol, pentru care magistrații ieșeni au revocat măsura arestului la domiciliu și i-au înlocuit-o cu mandat de arestare preventivă, a fost în cele din urmă prins de polițiști. Cristian Butnaru, pe numele căruia Curtea de Apel Iași a emis mandat de arestare încă din 6 septembrie, se află acum după gratii.

Tânărul din Bârlad judecat pentru un viol comis în 2015, a fugit joi de polițiștii bârlădeni care s-au prezentat la domiciliul său cu mandatul de arestare.

Mandatul de arestare a fost emis de magistrații de la Curtea de Apel Iași pe data de 6 septembrie a.c., urmare a revocării măsurii arestului la domiciliu sub care se afla suspectul.

La sfârșitul lunii trecute, aflându-se în arest la domiciliu, Cristian Butnaru și-a bătut mama și concubina după care la vederea polițiștilor a încercat să fugă. Acesta a fost prins la câteva străzi distanță iar polițiștii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru violență domestică, înaintând totodată către instanța de judecată propunerea revocării măsurii arestului la domiciliu.

Judecătorii de la Curtea de Apel Iași au considerat că suspectul nu a respectat condițiile și termenii controlului judiciar impus și au emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Imediat, la poarta casei lui Cristian Butnaru s-au prezentat oamenii legii pentru a pune în aplicare mandatul de arestare. La vederea acestora, suspectul a sărit un gard spre curtea unui vecin și a fugit. Polițiștii au plecat în urmărirea lui, însă nici până la această ora suspectul a nu a fost prins, după ce a fost urmărit pe mai multe străzi din cartierele de case Podeni și Munteni.

Articolul precedentO oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Vaslui
Articolul următorȘofer din Bârlad, reținut pentru 24 de ore după ce a provocat un accident și a fugit