Sala Polivalentă din Vaslui a găzduit o nouă întâlnire de suflet între fostele glorii ale echipelor Metalul Vaslui (1974 – 1982), Moldosin Vaslui (1982 – 2005) și HC Vaslui.
Este al doilea an consecutiv când a fost organizat acest eveniment, prilej de depănat amintiri despre momentele istorice când handbalul vasluian.

AS Moldosin Vaslui a participat timp de șapte ani consecutiv pe prima scenă handbalistică a țării. A fost perioada în care legende ale handbalului: Minaur, Steaua, Dinamo sau Fibrex Săvinești plecau învinse de la Vaslui, iar Sala Sporturilor era plină la refuz de fiecare dată.

Moldosin Vaslui are și o prezență europeană, participând în anul 1994 în șaisprezecimile City Cup, cu o ”dublă” în fața formației slovace Polnohospodar Topolcany.

În sezonul 2016 – 2017, cu unul dintre cele mai mici bugete din Liga Națională, HC Vaslui a terminat sezonul regulat pe locul șase, calificându-se în play-off-ul Ligii Naționale în detrimentul unor echipe mult mai bine cotate. Cea mai mare performanță din ultimii ani pentru handbalul vasluian la nivel de seniori este locul patru în Cupa României, obținut în 2014.

Articolul precedentTest util cu HC Buzău!
Articolul următorPrefectul a nășit o pereche de tineri din Huşi