O parte din handbaliștii de la CSM Vaslui au fost provocați de către elevii clasei a V-a A de la Școala ”Mihail Sadoveanu”, pentru a redescoperi orele de educație fizică.

Pentru o oră, Leonard Bibirig și compania au îmbrăcat postura de elevi cuminți și au ascultat de sfaturile profesorului Cristi Enache, care a reușit să-i pună la grea încercare atât pe jucători, cât și pe copii.

Ceea ce a ieșit poate fi tradus prin cuvântul excelență, toată lumea fiind încântată de mișcare și bucuria de a redescoperi jocuri uitate.

”Ne bucură invitația primită, pe care am onorat-o cu plăcere. Astfel de întâlniri vrem să le organizăm săptămânal, fiindcă e o posibilitate de promovare a handbalului și sportului în rândul copiilor. Ne dorim să avem câți mai mulți copii angrenați în sport, chiar dacă nu o fac la nivel de performanță. Mișcarea înseamnă sănătate”, a spus Leonard Bibirig, antrenorul CSM Vaslui.

La final, copiii și jucătorii au fost recompensați cu câte o ciocolată, însă nu a lipsit poza de grup și mulțumirile că au petrecut împreună ora de sport cea mai perfectă.

GALERIE FOTO

Articolul precedentDepistat la volan, cu permis necorespunzător
Articolul următorIar nu funcționează Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS