O parte din handbaliștii de la CSM Vaslui au fost provocați de către elevii clasei a V-a A de la Școala ”Mihail Sadoveanu”, pentru a redescoperi orele de educație fizică.

Pentru o oră, Leonard Bibirig și compania au îmbrăcat postura de elevi cuminți și au ascultat de sfaturile profesorului Cristi Enache, care a reușit să-i pună la grea încercare atât pe jucători, cât și pe copii.

Ceea ce a ieșit poate fi tradus prin cuvântul excelență, toată lumea fiind încântată de mișcare și bucuria de a redescoperi jocuri uitate.

”Ne bucură invitația primită, pe care am onorat-o cu plăcere. Astfel de întâlniri vrem să le organizăm săptămânal, fiindcă e o posibilitate de promovare a handbalului și sportului în rândul copiilor. Ne dorim să avem câți mai mulți copii angrenați în sport, chiar dacă nu o fac la nivel de performanță. Mișcarea înseamnă sănătate”, a spus Leonard Bibirig, antrenorul CSM Vaslui.

La final, copiii și jucătorii au fost recompensați cu câte o ciocolată, însă nu a lipsit poza de grup și mulțumirile că au petrecut împreună ora de sport cea mai perfectă.

GALERIE FOTO