Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetăţenie R. Moldova, care conducea un ansamblu de vehicule deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova Gheorghe M., în vârstă de 33 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că Gheorghe M. este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoriile „ B și C” , iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule în cauză îi este necesară și categoria „BE”.

Cu privire la cele constatate, Gheorghe M. a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Articolul precedentUn gălățean inconștient și-a dat mașina pe mâna unui minor
Articolul următorHandbaliștii de la CSM Vaslui au participat la ora de joacă