Echipa de fotbal Hușana Huși s-a alăturat inițiativei de sprijinire a profesoarei Valeria Szekeres, care luptă împotriva unei boli nemiloase.

Acum, șansele sale la viață depind de o serie de tratamente medicale, care sunt destul de scumpe, neavând posibilități financiare pentru a le acoperi în totalitate.

De aceea, banii încasați în urma unei campanii umanitare, ce va avea loc înaintea meciului Hușana Huși și FC Vulturești, de duminică, 21 octombrie, vor ajunge la dascălul hușean.

”În aceste zile în care altruismul, bunătatea și grija față de aproapele sunt trecute în penumbră, în care calitățile de onoare, corectitudine, morală și bun simț sunt considerate desuete, iată că Dumnezeu prin voia Sa reușește să adune laolaltă o comunitate locală de altfel eterogenă, prin cazul medical al doamnei profesoare Valeria Sezkeres, despre care cu toții am aflat cu întristare. Finanțatori ai educației prin sport, Viacons Rutier este implicată în mod direct în comunitatea locală prin lucrurile minunate care se petrec la clubul Hușana Huși. Astfel, considerăm o datorie de onoare implicarea noastră prin intermediul evenimentului fotbalistic de la sfârșitul săptămânii, prin care dorim strângerea de fonduri necesare continuării tratamentului medical al doamnei profesoare Valeria Szekeres. Acolo unde este viață, este și speranță. Și suntem datori să luptăm și să sprijinim fiecare demers care face apel la bunăvoință, cu credința că lucrurile vor merge spre bine, spre însănătoșire pentru că societatea românească are nevoie de oameni de valoare”, a declarat Ioan Ciomaga, președintele de onoare al formației Hușana Huși.

Articolul precedentVasluian, în stare gravă la spital, cu arsuri pe față
Articolul următorSporting Vaslui, calificată în optimile Cupei României U19