Un vasluian, din suburbia Gura Bustei a orașului Vaslui, a ajuns, astăzi, la Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu arsuri pe față, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în propria gospodărie.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui, incendiul a izbucnit pe un teren situat la ieșirea din municipiul Vaslui, spre suburbia Gura Bustei.
Într-o primă fază, pompierii au acționat cu o autospecială cu apă și spumă, însă s-a solicitat ajutorul unui alt echipaj, existând riscul ca focul să se extindă către locuințele din zonă.

Pompierii vasluieni atrag atenția încă o dată tuturor cetăţenilor căarderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi a altor materiale combustibile, fără obţinerea permisului de lucru cu foc şi fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinatăţi, se sancţionează contravenţional.

Astăzi a mai avut loc un incendiu de vegetație în localitatea Banca, iar la Buda-Oșești, un fermier a rămas fără o parte din furaje, mistuite de un incendiu.

 

 

Articolul precedentREȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
Articolul următorHușana Huși este alături de profesoara Valeria Szekeres