Poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui au reţinut un bărbat în vârstă de 20 ani, din Huși,  județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au probat activitatea infracțională  a unui bărbat în vârstă de 20 ani, din Huși, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 09/10 octombrie 2018 în timp ce numitul bărbatul bănuit conducea un autoturism înmatriculat în județul Iași, pe DN24A, din directia Murgeni spre Huși, pe un sector de drum situat în afara localităţii, în momentul în care a ajuns la KM 71+ 750 m, într-o curbă deosebit de periculoasă, spre stânga, semnalizată cu indicator de curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcției de deplasare și după ce a rulat pe terenul din apropiere s-a rasturnat în afara părții carosabile, într-o ravena adânca de aproximativ 5 metri.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul a doi bărbați, în vârstă de 28 de ani din Oltenești, județul Vaslui, respectiv 23 de ani din Huși, pasageri în autoturism și vătămarea bărbatului cercetat.

În cursul zilei de luni, împotriva bărbatului a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar marți, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Articolul precedentAcțiune a polițiștilor vasluieni pentru prevenirea contrabandei
Articolul următorA fost desemnat câștigătorul licitației pentru construirea noului pod de la Crasna